Lezing Jeroen Koch in Veenklooster

Veenklooster

Het Keningsmiel in Veenklooster op 22 en 23 juni wordt ingeluid met drie lezingen over de Oranjes waarbij Bearn Bilker de eerste lezing over Willem I onlangs succesvol heeft verzorgd in Fogelsanghstate. De tweede lezing zal verzorgd worden door Jeroen Koch. Jeroen Koch schreef een boeiend boek over koning Willem I dat werd genomineerd voor de AKO-literatuurprijs, de Prinsjesboekenprijs en de Erik Hazelhoff Roelfzema biografieprijs. Sinds dit jaar heeft Koch een synthese van de drie koningsbiografieën afgerond. Dit boek zal in het Nederlands, Engels en Duits verschijnen. De lezing door Jeroen Koch zal plaatsvinden op vrijdag 8 juni om 19.30 uur in It Lytse Slot in Veenklooster, Kleasterwei 7. Toegang 7,50. De kaarten voor het Keningsmiel in juni gaan als broodjes over de toonbank. Opgaven voor het keningsmiel op www.feankleaster.nl . Er zijn nog kaarten beschikbaar.