Terrastest Land- en zeezicht Holwerd: Ook leuk als je geen haast hebt


Deze zomer bezoekt Johanna Kommerie iedere week een ander terras in de regio, waarbij ze vertelt over de locatie, de omgeving en ontmoetingen op het terras. Deze week: Land- en zeezicht Holwerd.

HOLWERD - Het geluid van kwetterende zeemeeuwen, rolkoffers van de tientallen toeristen die hun reisje naar Ameland er weer op hebben zitten en het geluid van de wind die door de vlaggen wappert. Deze week zit ik op het terras bij de pier van Holwerd. Met uitzicht over de Waddenzee, geniet ik van wat lekkers bij de koffie en het kunnen kijken naar mensen die nog snel de boot moeten halen, of juist terugkomen van hun reis.

Benieuwd naar de rest van de bevindingen? Lees het in het Nieuwsblad Noordoost Friesland van vrijdag 13 juli.


Auteur

johanna.kommerie