Dubbel feest in Meckama State Kollum

kollum

Donderdag was een bijzondere dag in MeckamaState. In Meckama hingen allemaal slingers en verzorgende Tineke van der Veen liep met versieringen op haar hoofd. Omdat Tineke op 31 augustus gaat trouwen hadden haar collega’s op haar laatste werkdag (ze heeft nu vakantie en kan ze zich voorbereiden op haar aanstaande huwelijk) verrast met een mooie kroontje en de sluier die ze alvast mocht dragen. Tineke kon deze verrassing van haar collega’s wel waarderen.

Tineke moest op haar beurt de boel nog verder versieren want voor collega Ina Merkus was het ook feest. Het was donderdag precies 40 jaar geleden dat Ina begon met werken in Meckama State. Toen werkte ze nog in het oude gebouw. Ina heeft meegemaakt dat er een heel nieuw gebouw is gekomen. En nu 40 jaar later werkt Ina nog steeds met heel veel plezier in Meckama.

De collega’s verrasten Ina met overal posters met haar foto en andere versieringen om zo met haar stil te staan bij dit bijzondere jubileum. Omdat Ina op deze dag natuurlijk wel gewoon moest werken wordt er na de vakantie onder het genot van een hapje en drankje wat langer stilgestaan bij dit jubileum.