Optreden Amusementskoor ‘Haven in Zicht’

burum

Amusementskoor ‘Haven in Zicht’ gaf zaterdagavond een concert in de Terpkerk in Burum.

Dit was een van de activiteiten van Burum cultureel 2018. Ook was er een de grote verloting met tientallen prijzen.

Het koor stond onder leiding van dirigent Hans Eijsink uit Groningen. Naast een paar oude hits van het koor, ‘Home on the range’, ‘Syn leafde foar see’, ‘Hert fan Fryslân’ en ‘See, see do wide see’ kwamen ook ‘Sofietje’, ‘Love me tender’ van Elvis en ‘You are my sunshine’ voorbij.

Solisten waren Tineke Dijkstra, Riki Mulder, Bouke Zijlstra en Geert Dijkstram de accordeonisten: Jozé Boon en Truida van Santen.

Na de pauze bracht het koor een ode aan Ede Staal door vier liederen van hem te zingen. ‘Help me through the night’, met een fluitsolo van Gerard van Dijk, ‘Termunterziel’, ‘Nij Stoatenziel’ en ‘Mien Eerappellaand’, met een solo van dirigent Hans Eijsink.

De afsluiting bestond onder meer uit ‘Hello Mary Lou’ met solist Arno van Valburg.