Uitgave kalender Jan van der Meer bij Treast

De Westereen - Treast in De Westereen heeft zaterdag een kalender uitgebracht met gedichten en gedachten van Jan van der Meer.

De kalender is uitgebracht in het kader van: 5 jaar “mens voor mens”.... Op 4 april 2019 was het 5 jaar geleden dat Jan van der Meer “mens voor mens” is begonnen. Deze kalender bevat gedichten en gedachten van Jan van der Meer over licht, blijdschap, toekomst en hoop. Iedere maand zowel in de Friese- en Nederlandse taal.

Daarnaast worden deze woorden nog eens in beeld gebracht door de foto’s van Anja@Photography - Anja Postma. De kalender heeft een layout als een verjaardagskalender. En ook prachtig om iemand kado te geven.

Jan van der Meer was zelf ook aanwezig om te signeren. Kinderen konden een schatkistje persoonlijk versieren. Hierin kunnen ze herinneringen bewaren en koesteren.

Eigenaar en onderneemster Sjieuwke de Beer Uitvaartzorg kijkt terug op een mooie dag met vele bezoekers, de belangstelling was groots met hartverwarmende reacties.

Treast breidt het assortiment steeds meer uit door naast troostgeschenk ook geschenken aan te bieden bij speciale momenten in het leven.