Openings/ paasmarkt bij Bloemenparadyske Kollum

KOLLUM ‘Het weer is een cadeautje’ en zorgt voor een fantastisch begin van het nieuwe Bloemenparadyske seizoen.

Een feestje was het zaterdag. Een unieke markt met leuke standhouders met prachtige producten. Enthousiast en belangstellend publiek dat meedeed aan de workshops en met mooie dingen naar huis ging. Er waren leuke ontmoetingen en iedereen deed zich op het terras tegoed aan het huisgemaakte gebak en de vegan taart met koffie of thee, of lieten zich een biologisch ijsje smaken!

Ook de paashaas heeft veel kinderen ontmoet en blij gemaakt met iets leuks of lekkers uit zijn mandje. Er werd druk eieren gezocht in de boomgaard waar de paashaas ze steeds weer verstopte. Kleurplaten werden gekleurd en ingeleverd in de brievenbus. Ook komende week kunnen ze nog worden ingeleverd en komend weekend wordt de mooiste beloond met een leuke prijs!!

De winkel was gevuld met allemaal nieuwe producten en iedereen keek zich de ogen uit. De kruiden en planten werden in grote getale meegenomen en krijgen een plekje in eigen tuinen en terrassen.

Bloemenparadyske wil iedereen bedanken voor de hulp en ook voor de komst en nodigt iedereen uit voor een gezellige opening van de camping op 8 juni. Er is een picknick met lekker eten en gezellige muziek. Leuke recreatie-ondernemers uit de buurt zijn aanwezig om te vertellen over hun onderneming!!

De winkel en theetuin zijn komende tijd vrijdag en zaterdag geopend en de verwachting is dat de bloemen er ook snel zullen zijn met dit mooie weer!