Vrijwilligers hertenkamp in het zonnetje

KOLLUM Vrijdagavond 24 mei werd de vrijwilligers van het hertenkamp van Kollum een speciale avond aangeboden als dank voor hun geweldige inzet van het afgelopen jaar. Voorzitter Yme Westra heette de vrijwilligers hartelijk welkom.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde hoe groot of klein dan ook. Veel vrijwilligers hebben het hertenkamp een steuntje in de rug gegeven en laten zien dat vrijwilligerswerk onmisbaar is in de samenleving en het resultaat mag er wezen. De voorzitter bedankte iedereen voor hun inzet. Onder het genot van een hapje, een drankje werd er volop nagepraat.

Er zijn verschillende diersoorten te bewonderen. Ook is er een prachtige speeltuin gerealiseerd waar veel gebruik van word gemaakt door de jeugd. Ook school klassen en de oudjes van Meckama State en Talant bezoeken regelmatig het hertenkamp. Het is volop genieten van de dieren.

Een jonge Walibi van 7 maanden oud uit het hertenkamp in Kollum was verstoten door de moeder. De Kleine Walibi werd liefdevol verzorgd door Mevr. Heidstra de verzorgster met de kleine Walibi waren ook aanwezig.

Vandaag is om Omrop Fryslân langs geweest om een reportage van de kleine Walibi te maken en ook in het hertenkamp. Dit wordt dinsdagavond uitgezonden in HEA!