Geslaagde familiedag bij WTOC

Oudwoude - Zaterdag 8 juni was het weer een gezellige familiedag bij WTOC, een jaarlijks terugkerend evenement. Om 12.00 uur begon het voor de jeugd met een 4x 4 toernooi, waarbij de samenstelling van de teams na elke wedstrijd wisselde. Veel ouders, leiders en vrijwilligers waren in de baan, om dit toernooi te doen slagen.

Daarna konden de kinderen en volwassenen zich uitleven in het geboomte op het sportpark. Telkens twee teams met groene en oranje hesjes aan moesten elkaar met een lasergame uitschakelen. Er waren door de Activiteitencommissie hier en daar hindernissen gemaakt, zelfs met oude auto’s, waar men zich in of achter kon verschuilen. Dit was voor WTOC een nieuw evenement en er werd veel plezier aan beleefd. In de kantine konden kinderen een tattoo laten zetten, waarvoor ze in de rij stonden.

Ondertussen werd de uitslag van de verloting bekend gemaakt. Daarna begon voor jong en oud het penaltyschieten, waar weer een overweldigende belangstelling voor was en vooral bij de heren senioren was er veel strijd voor de te behalen prijs.

De winnaars waren Jens Visser bij de JO7, Jans Roffel bij de JO8, Hidde van der Ploeg bij JO9, Lieuwe Jan van Assen bij JO10, Tieme van der Ploeg bij JO11, Seth van der Naald bij JO13, Jelke Bijlstra bij JO15, Wiebe Smid bij JO17, Annet Visser bij de dames en Fokke Zijlstra, tevens keeper, bij de senioren.

De keepers waren Hylke Dijkstra, Jan Ringia, Hendrik Rottiné, Jelle Geert Pompstra, Foeke Durk Dijkstra en Fokke Zijlstra. Prachtig evenement!

Na afloop werd er met 200 personen genoten van een heerlijke barbecue en werd er afscheid genomen van een aantal spelers van de eerste selectie, Jan Smid, Tedo de Bruin, Fokke Zijlstra, Aant Keizer en Klaas Bosma.