Sprank laat plannen zien voor Alditerrein aan de Kerkstraat

Buitenpost - Stichting Sprank houdt maandagavond 22 juli van half acht tot half negen in de Fonteinkerk een inloop/informatiebijeenkomst over haar plannen voor de Kerkstraat.

Op de plek van de voormalige Aldi wil Sprank een appartementencomplex bouwen voor mensen met een (licht-) verstandelijke handicap. Tijdens de buurtbijeenkomst geeft Sprank meer informatie over haar plannen aan de Kerkstraat 60. In verband met het inloop-karakter van de bijeenkomst is het niet nodig om aan te melden. Wie maandag niet kan maar wel graag informatie wil hebben kan daarvoor terecht bij Sprank, telefonisch op 088-0070700 of per mail aan info@stichtingsprank.nl.

Stichting Sprank biedt mensen met een verstandelijke beperking ruimte om te wonen, werken en ontspannen en zich te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving. Sprank is in 18 gemeenten in heel Nederland actief voor ruim 500 cliënten. Een van de uitgangspunten daarbij is een goede verbinding met de buurt.

Voor de appartementen in de Kerkstraat hebben zich al belangstellenden gemeld, maar Stichting Sprank is nog op zoek naar meer bewoners. Voor mensen die interesse hebben wordt maandag 30 september 2019 een informatiebijeenkomst gehouden, ook in de Fonteinkerk.

www.stichtingsprank.nl/buitenpost