Airrunnen op de grootste stormbaan bij de Oldehove

LEEUWARDEN - Voor de tweede keer wordt zondag 25 augustus van tien tot zes uur het Air Run Festival gehouden bij de Oldehove. Dit festival staat in het teken van ‘s werelds grootste opblaasbare stormbaan en attracties als Stef stuntpiloot, rodeo unicorn en meer.

Het festival met The Air Run stormbaan komt dit weekeinde naar het Noorden. Zaterdag wordt de stormbaan opgebouwd op het SuikerUnieterrein in Groningen en zondag staan de luchtattracties op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden.

Beide dagen is de stormbaan open vanaf tien uur ‘s ochtends. In Groningen gaat het feest door tot acht uur ‘s avonds, in Leeuwarden tot zes uur. The Air Run is van 10.00 tot 14.00 geopend voor kinderen met ouders. In de middag toegankelijk voor alle leeftijden.

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar in Leeuwarden en verschillende side events vervolgt The Air Run zijn tournee. De grootste opblaasbare stormbaan ter wereld is de hoofdattractie van het festival. Rennen en springen tot je er bij neervalt en dan ook nog voldoende vermaak met een potje life-size Stef-Stuntpiloot, een ritje op de enige echte Rodeo Unicorn of The Sweeper, ook wel bekend van ‘Wipeout!’. Food, drinks, music and more! Kortom, zomerpret!

Met nieuwe onderdelen en de in totaal 93 obstakels is the Air Run één grote bouncy hindernis. Het festivalterrein is gratis toegankelijk voor toeschouwers. Voordelige tickets voor de stormbaan zijn vooraf beschikbaar via www.airrunfestival.nl.

Kijk hier voor een filmpje!