‘Eindelijk thuis’ in De Flambou

SURHUISTERVEEN - In de Flambou aan de Groningerstraatweg wordt zondag 15 september vanaf 10.00 uur een Welkomstdienst gehouden met spreker Hans Maat en zangeres Irma Dee.

Thema van de dienst is ‘Eindelijk Thuis’. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, zegt een bekend spreekwoord. Maar wat is ons echte thuis? Een plek waar je altijd terecht kan, wat er ook gebeurt. Hans Maat vertelt op een inspirerende en positieve wijze hoe mensen bij God thuis kunnen komen. Hans is een bruggenbouwer tussen de protestantse én de evangelische stroming, vanuit het verlangen naar eenheid.

Zangeres Irma Dee (in 1999 winnares Soundmixshow), komt zingen tijdens de dienst. Na een ingrijpende gebeurtenis - Irma’s zus werd verkracht en haar zwager vermoord in Kenia - kwam het zingen en geloven onder zware druk. Uiteindelijk overwon ze deze strijd. Nu is ze écht thuis.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee klaar. De dienst begint om 10.00 uur. Voor de kinderen tot 4 jaar is er oppas. Voor de kinderen van 4-12 jaar is er deels een eigen dienst.

Meer informatie is te vinden op www.welkomdiensten.nl.