De Flexibele Makelaar viert tweede lustrum

Surhuisterveen - Deze maand bestaat De Flexibele Makelaar precies 10 jaar. Om dit te vieren houdt het makelaarskantoor een 10-daagse feestweek van maandag 25 november tot en met woensdag 4 december.

In deze week wordt op diverse prijzen getrakteerd. Directeur Wieger van der Velde heeft er veel zin in: ,,Wij zijn een gezellig team en vieren daarom het feest graag samen met iedereen. Wij trakteren graag!” In zowel Surhuisterveen als Grootegast zijn diverse activiteiten en worden prijzen weggegeven. Aan jong en oud is gedacht, want voor de kinderen is er onder andere een kleurplatenwedstrijd.

De hoofdprijs van de feestweek bestaat uit twee prijzen voor één en dezelfde persoon: een schoonmaker voor een dag én twee kaartjes voor de Huishoudbeurs 2020 in de RAI Amsterdam, inclusief een compleet verzorgde busreis. Wie kans wil maken op de hoofdprijs en de vele andere prijzen dient de social media-kanalen (Facebook en Instagram) en de website van de Flexibele Makelaar in de gaten te houden. In de weken 48 en 49 wordt getrakteerd op vele prijzen. Daarnaast staat de taart en koffie op kantoor Surhuisterveen en Grootegast elke dag klaar.

Beste site

De Flexibele Makelaar bestaat tien jaar en in deze periode is er een hoop veranderd. Oprichter Eddy van der Velde startte het bedrijf in 2009 samen met NVM-makelaar Alie Storteboom-Hoogsteen. Inmiddels telt het bedrijf 8 medewerkers en is het makelaarskantoor een begrip in Surhuisterveen en omstreken. Zo introduceerde De Flexibele Makelaar als allereerste van Nederland een eigen matchingsysteem: de Flexibele Match. Tevens is de website van De Flexibele Makelaar in 2018-2019 bekroond tot de beste makelaarswebsite van Nederland.