Stichting Bouwekleaster zoekt rechthebbenden bij graven

Drogeham - De Stichting Bouwekleaster Drogeham is op zoek naar de eigenaren of rechthebbenden van een aantal graven.

De administratie van Stichting Bouwekleaster wordt gedigitaliseerd. Van elk graf moet een rechthebbende of verantwoordelijke bekend zijn. Graven ouder dan 30 jaar komen in aanmerking voor het verlengen van grafrechten, maar als de rechthebbenden niet bekend zijn, zullen de graven worden geruimd en vervallen ze aan de stichting Bouwkleaster. Rechthebbenden van deze graven kunnen zich tot 1 november 2020 melden bij de beheerder.

Het bestuur wil alle contactgegevens (woon- en mailadres) juist invoeren. Van een aantal graven zijn die adressen niet bekend, terwijl het Stichtingsbestuur vermoedt dat een aantal wel bekende adressen niet meer actueel is. Daarom zoekt het bestuur ook die mensen die de afgelopen tien jaar zijn verhuisd en dat nog niet gemeld hebben. Wie zijn of haar adres of de wijziging daarvan wil doorgeven kan dat doen via een mail aan: stichtingbouwekleaster@gmail.com. Doorgeven kan ook bij beheerder S van der Galien (telefonisch op 06-53257533 of per mail aan siegal@telfort.nl).

Op de begraafplaats zijn bordjes geplaatst bij de graven waarvan nu nog geen rechthebbende is gevonden terwijl de lijst met grafnummers is te vinden op het infobord van de begraafplaats.