In de rij bij tankstation TanQyou in Westergeest

Westergeest - TanQyou opende zaterdag een nieuw tankstation aan de Simmerwei in Westergeest. Op het tankstation met de bekende blauwe Q werd zaterdagmiddag een kortingstarief gehanteerd van 20 cent per liter op de landelijke adviesprijs.

Tevens maakte iedere tankende klant die dag kans op een kledingcheque ter waarde van 50 euro van Nieuwnieuw.com. Men moest even geduld hebben voordat men kon tanken en zich registreren. Twee dames van TanQyou waren zeer behulpzaam bij het registreren. Tevens kreeg iedere klant een parkeerschijf als presentje mee.

In 2015 is TanQyou vanuit Friesland begonnen met een eigen tankstation formule. Het doel van TanQyou is om hiermee alle zaken omtrent autorijden weer leuk te maken. Ondanks dat TanQyou onbemande tankstations heeft, wordt het tanken aan de pomp weer persoonlijk gemaakt.

Door middel van een touchscreen aan de pomp registreert de klant zich als My TanQyou gebruiker. Vervolgens wordt een My TanQyou gebruiker bij een volgend bezoek herkend en begroet bij voornaam. Tankbonnen zijn niet meer nodig want alle tanktransacties worden digitaal opgeslagen. Daarnaast maakt iedere klant kans op de periodieke prijzenpot, want elke getankte liter is een lot. Zo maakt TanQyou tanken persoonlijker en leuker.

Foto’s Jantsje Wiersma