Open avonden van de stichting ‘Uit de Bron van Christus’.

Surhuisterveen - De Stichting ‘Uit de Bron van Christus’ houdt donderdag 30 januari vanaf 20.00 uur in Café De Haven aan de Gedempte Vaart 80 een open avond.

Tijdens de open avonden in de regio wil de Stichting alle mensen de gelegenheid geven om te horen wat Gods Engelen vertellen. Daarmee willen ze de mensen stimuleren de leefregels van Christus toe te passen, ten dienste van hun eigen geestelijke groei en de ontplooiing van hun naasten.

Om goed met gevoelens om te kunnen gaan is volgens de Stichting kennis van de Schepping en van de evolutie van de mens noodzakelijk. Jezus heeft die kennis aangereikt en voorgeleefd. In deze tijd ontbreekt bij veel mensen de kennis, daarom is er weer een impuls vanuit de Hemelen. Gods Engelen vertellen door hun instrument Lhyza (vroeger bekend als Sonja de Vries) over de liefdevolle God en leggen uit wat Christus ons heeft gebracht.

Tijdens de bijeenkomst vertellen mensen van deze geloofsgemeenschap/religieuze beweging wat ze van de Engelen gehoord en geleerd hebben en wat dit voor alle mensen betekent.