Inez Timmer treedt op in Brantgum

BRANTGUM - Inez Timmer staat op vrijdag 21 februari met haar voorstelling 'Vijf minuten voor aanvang' in dorpshuis “de Terpring” te Brantgum. Hierin vertelt Timmer openhartig en met veel humor over het bijzondere artiestenleven voor- en achter de schermen, een leven vol tegenstellingen, succes en eenzaamheid, de spanning en stress vlak voor aanvang.

Inez Timmer begon haar muzikale carrière in de legendarische folkgroep Irolt. In het dagelijks leven was zij docente Nederlands en Engels. Op haar negenentwintigste besloot zij haar passie te volgen en ging jazz en theater studeren aan het conservatorium. Na haar verhuizing naar Duitsland speelde ze in tientallen musicals en muziektheatershows. Nu op de planken met “vijf minuten voor aanvang”.

Deze voorstelling doet een boekje open over hoe een artieste van middelbare leeftijd zich in de internationale musicalwereld staande moet houden.

De voorstelling begint op 21 februari om 20.00 uur. Kaarten in voorverkoop of aan de zaal. Reserveren kan op telefoonnummer 0519-561533 / 06-29468934 of via email: dorpshuis@brantgum.com