Passage huldigt negen jubilarissen tijdens feestelijke jaarvergadering

SURHUISTERVEEN - Tijdens de jaarvergadering van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage Surhuisterveen-Opende, werden dinsdagavond negen leden in het zonnetje gezet omdat zij 40, 50, 55 of 60 jaar lid waren.

Opgeteld vertegenwoordigden de vrouwen bijna vijf eeuwen lidmaatschap van Passage en haar voorganger de NCVB. De afdeling schonk de jubilarissen die 40 en 50 jaar lid waren een prachtig bos bloemen en als herinnering ook een windlichtje met daarop het Passage-logo, het aantal jaren dat zij lid waren en het jaartal dat men lid was geworden.

De vrouwen die 55 of 60 jaar lid waren kregen een geborduurde badhanddoek met daarop het logo van Passage en het aantal jaren dat men lid was. De windlichtjes zijn beschilderd door bestuurslid Menke Land en ook de badhanddoeken zijn door haar geborduurd.

De avond werd daarna gevuld met een gezellige muzikale quiz door Leediedzjee Aaltsje Ypeij. Daarbij werd er hevig ‘gestreden’ om de punten en moesten ook de voetjes van de vloer. Iedereen heeft genoten van de vrolijke avond vol muziek en dans. Passage telt momenteel 95 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom.