Gratis webinar gastvrijheid & toegankelijkheid

Gratis webinar gastvrijheid & toegankelijkheid voor ondernemers in Dokkum en omgeving 30 juni, 19.30 - 20.30 uur.

Nu we weer gasten mogen ontvangen in de regio, en eigen inwoners steeds meer op pad gaan, wil je als ondernemer natuurlijk weer echt los. Hoe kun je (nog steeds) gastvrij zijn met in achtneming van alle coronamaatregelen, hoe zorg je voor vertrouwen en hoe doen anderen dat eigenlijk? Speciaal voor ondernemers in Dokkum en omgeving is er op 30 juni een online webinar gastvrijheid & toegankelijkheid om daar achter te komen.

In het webinar leer je kansen zien om het verschil te kunnen maken, omzet te genereren en klanten te binden en behouden. Je hoort (en ziet) praktische tips en voorbeelden en kunt met concrete opdrachten aan de slag om meteen toe te passen. Een hands-on bijeenkomst met tips die je meteen in praktijk wilt brengen, geschikt voor ondernemers in het toerisme, de horeca, detailhandel en business-to-business. Het webinar wordt gegeven door Anouk de Raaf en Marchien Naber van Klik Company.

Meld je gratis aan

Het gratis webinar is speciaal voor ondernemers uit Dokkum en omgeving live te volgen op dinsdag 30 juni, van 19.30 tot 20.30 uur. Met een mailtje naar info@klik-company.nl ontvang je de link naar het gratis webinar. Past de dag en het tijdstip je niet? Geen probleem, je ontvangt na afloop van het webinar een link, zodat je het nog eens terug kunt kijken.

Waarom wil je dit volgen?

- Je wilt op een originele en effectieve manier met je klanten communiceren

- Je wilt, samen met je team, ideeën bedenken die zorgen voor klantenbinding en omzet

- Je wilt weten welke kansen er zijn ondanks diverse coronamaatregelen

- Je wilt inspiratie van collega-ondernemers uit Nederland en buitenland

- Je wilt plezier met je team van medewerkers en klanten en vertrouwen voor de toekomst

Ondernemer Titus Vogt organiseert het webinar: “Als ondernemer voel ik mij een ambassadeur van onze regio en in het bijzonder van de stad Dokkum.” Eerder kwam Bas Hoogland, neef van Titus Vogt, naar Dokkum om voor een wervelende avond over het onderwerp gastvrijheid. Ruim 300 gasten waren daarbij aanwezig.

“Aan dat succes gaan Anouk en Marchien nu een digitaal vervolg geven met een inspirerend webinar. Een perfect moment nu we weer gasten mogen ontvangen in de regio, maar ook de eigen inwoners gebruik maken van de bewegingsvrijheid en de ondernemers meer en meer bezoeken.”

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor het gratis webinar via info@klik-company.nl