Openlucht kerkdienst op het Mejontsmaveld

BUITENPOST - Op het Mejontsmaveld wordt zondagmiddag 2 augustus vanaf 17.00 uur een openlucht kerkdienst gehouden door de Fonteinkerk.

De velddienst wordt gehouden omdat veel mensen het samenzijn in de kerk missen. Kinderen mogen bij elkaar zitten. Verder zal een vak aangewezen worden waar mensen kunnen plaatsnemen. Bezoekers wordt gevraagd om zelf iets mee te nemen waarop ze kunnen zitten, zoals een stoel of kleed. Ook is het handig om de mobiel mee te nemen, om de tekst van de liederen te volgen.

Izaak van Apeldoorn zal voorgaan en er speelt een band. Het thema gaat onder andere over hoe het is als je alleen op weg moet, er zal aandacht besteed worden aan eenzaamheid. Ouderen en mensen in Haersmahiem hebben een moeilijke tijd doorgemaakt. Ze kunnen sinds kort genieten van de dierenweide, maar die is nog niet af. Hiervoor is nog veel geld nodig. Als het lukt om een collecte coronaproof te organiseren gaat dat gld naar de dierenweide (eventueel kan een bijdrage worden overgemaakt naar Stichting Dierenweide Buitenpost NL61 RBRB 0778 1400 16).