V&V/Quick’21 zonder moeite langs De Hoeve

OUDEGA Zes maanden geleden speelde V&V/Quick’21 - de ploeg van Nico Kraan - de laatste competitiewedstrijd voor het uitbreken van de coronacrisis.

Destijds werd er nog volop gehighfived, werden er talloze handen geschud voorafgaand aan de wedstrijd en kon er nog hartstochtelijk aan de zijlijn geschreeuwd worden. Dat is er allemaal niet meer bij tegenwoordig, maar de competitie is gelukkig wel weer aangevangen. De eerste tegenstander dit veldseizoen was het in verval geraakte De Hoeve.

Met fysiek en vooral verbaal geweld probeerde De Hoeve de Garypers/Oudegaasters te imponeren. Echter, V&V/Quick’21 was vanaf minuut één de bovenliggende partij. De doelpunten vielen gemakkelijk en het aanvalsspel was bij tijden flitsend. Zo werden de dames van De Hoeve regelmatig voorbijgelopen alsof ze er niet stonden en konden de heren van V&V/Quick’21 zonder moeite van afstand aanleggen. Uiteindelijk werd er afgetekend gewonnen met 13-22. Komende zaterdag wordt thuisgespeeld tegen De Parabool in Garyp, 15:30 uur.