Filmhuis Kollum gaat draaien in De Colle

Kollum - Het nieuwe filmseizoen van Filmhuis Kollum kan per 18 september weer starten, dankzij een samenwerking met theater de Colle (Campus Kollum). Met de coronaregels is het niet mogelijk om films in het filmhuis te vertonen. Samen met Theo Witteveen en zijn team van theater de Colle. wordt tijdelijk elke twee weken in de campus een coronaveilig filmhuis opgezet met een gevarieerd filmprogramma.

Vooraf reserveren is noodzakelijk. omdat de zaal moet worden aangepast aan de bezoekers. Aangezien de zaal moet worden aangepast is het van belang om vrijdag vóór 12.00 uur te reserveren. Daarbij is het ook van belang om door te geven of het huisgenoten betreft. Kinderen tot en met 12 jaar mogen bij elkaar zitten, de volwassen begeleiders moeten afstand houden. Tenzij het huisgenoten betreft. Bij binnenkomst volgt een korte gezondheids-check. Omdat de horeca nu in handen is van de beheerder van de Campus wordt de toegangsprijs gecombineerd met een bon voor een consumptie. De entree wordt zo acht euro voor volwassenen.

Voor de kinderfilms geldt dat de kinderen in de pauze een pakje Wicky of glas ranja krijgen aangeboden. De kosten zijn dan 3,50. www.filmhuiskollum.nl

Reserveren kan via 0511-452282.