Spitkeet Ferdividaasjewike in oktober

HARKEMA Tijdens de herfstvakantie van dinsdag 13 oktober t/m vrijdag 16 oktober kan de jeugd bij De Spitkeet kennismaken met het ‘Ferdiversaasje Doeboek’.

Met behulp van dit boek boordevol verhalen, puzzels, opdrachten en dergelijke maak je kennis met ons prachtige themapark. Wie is uitgespeeld en uitgepuzzeld op het park, kan thuis alles nog eens rustig nalezen, de laatste knutselopdrachten afmaken, of dat heerlijke wentelteefje bereiden waarvan je het recept terug kunt vinden in dit gevarieerde doeboek. Ook staan er leuke spelletjes in die je thuis met vriendje of vriendinnetjes nog eens na kunt spelen.

Tijdsloten

Iedereen heeft te maken met het coronavirus en de daaraan gekoppelde RIVM maatregelen. Zo ook ons museum! Om deze week goed te laten verlopen, hebben we gekozen om met tijdsloten te gaan werken. Wie zich opgeeft krijgt een tijdsblok toegewezen waarin je wordt toegelaten tot het park. En daarna met de eigen groep of groepje over het Spitkeetterrein.

De groepjes vertrekken ieder om de 10 minuten, zodat iedereen in alle rust kan genieten van het fraaie themapark en de diverse opdrachten in het boek in alle rust kan afronden. Opgeven kan bij Ingrid Hoogendoorn 06-11735459 of per email Spitkeet.herfstvakantie@gmail.com

De entree bedraagt voor volwassen 5,50 euro en is voor donateurs en kinderen gratis. Prijs voor het’Ferdividaasje Doeboek’ is 3 euro. Voor de goede orde: zonder opgave geen deelname aan deze activiteit.