Webinar Elkenien Grien: ‘in 7 stappen van het gas af’

Dokkum De stichting Elkenien Grien verzorgt dinsdagavond 13 oktober een webinar met als onderwerp: In 7 stappen van het gas af (en naar nul-op-de-meter). De insteek is vooral praktisch. De overheid wil dat we van het gas af gaan, maar hoe doe je dat?

De stichting ontwikkelde een eenvoudig 7-stappenplan, dat tijdens het webinar ook gebruikt wordt. Het webinar wordt gegeven door Bert Barten, technisch adviseur van Elkenien Grien. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via een mailtje aan: bertbarten@hotmail.com of via het contactformulier op www.elkeniengrien.nl. Zij ontvangen dan een inlogcode en instructie. De digitale bijeenkomst start om 20.00 uur en eindigt uiterlijk om 21.30 uur.

Energiecafé

Het energiecafé van de stichting Elkenien is sinds begin september weer geopend. Op woensdag- en zaterdagmiddagen van 13.00 tot 16.30 uur kunnen woningeigenaren op afspraak terecht met vragen over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen en tal van andere zaken.

Elkenien Grien heeft inmiddels een onafhankelijk adviesteam gevormd om alle vragen over energiebesparing en CO2- neutraal wonen te beantwoorden.

In het café worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Het is ook mogelijk om telefonisch advies te krijgen via: 0610456049 of digitaal via de website www.elkeniengrien.nl.