't Fean '58 houdt online bingo

SURHUISTERVEEN VV ’t Fean ’58 houdt vrijdagavond 30 oktober een online bingo. Nu het clubhuis is gesloten en na het daverende succes van de online PubQuiz organiseert onze activiteitencommissie een grote online bingo.

De bingo zal online worden uitgezonden en is te volgen via het YouTube kanaal van v.v. ’t Fean ’58. De bingo wordt georganiseerd in samenwerking met diverse sponsoren en begint om 20.00 uur. De presentatie van de bingo is in handen van Jan Lammers en Joop Numan.

Er zijn pakketjes vanaf €15,00 per deelname, met drie normale bingokaarten en één bingokaart voor de superronde. Tussen de verschillende bingoronden is er een verloting van prijzen onder alle deelnemers van de bingo.

Opbrengst

De verkoop van de bingokaarten is inmiddels gestart, deze kunnen worden besteld via https://www.fean58.nl/index.php/aanmelding-online-bingo/. De volledige opbrengst van de bingo komt ten goede aan de vereniging, die door de coronamaatregelen nu onder andere de opbrengst van het clubhuis moet missen.

Met de bingo zijn veel prijzen te winnen die door de sponsoren beschikbaar worden gesteld. Zoals een 43 inch LG smart TV 4K, mede mogelijk gemaakt door eleQtro, Hovinga BV, van Kammen Autoschade en Borger tegels en sanitair; 1 minuut gratis winkelen bij onze hoofdsponsor Albert Heijn Surhuisterveen; Makita bouwradio incl. accu t.w.v. 170 euro door co-sponsor Notebomer Surhuisterveen; 1 jaar lang gratis autowassen bij Autoschade Minno van der Werff; waardebon voor gratis sporten bij Sportcentrum Reflex; waardebon van €75,- te besteden bij Hout en Bouwmaterialen Surhuisterveen; Lyle & Scott rugzak en pet aangeboden door Van der Lijn Wereldmode en diverse andere prijzen en tegoedbonnen van onder andere NNAB, 100% voetbal, Bakkerij van der Bijl, Snackbar ’t Hoekje, B&G foodfactory, Intertoys Surhuisterveen, de Dikke Draai, Bakkerij Bart, Geert Hommes en Slagerij de Toer.

Thema’s

Er is voor een bingo gekozen met speciale thema’s in plaats van een traditionele bingo. De bingokaart van de eerste ronde bestaat uit voetbalplaatjes van onze seniorenspelers. Daarna zal een ronde worden gespeeld welke bestaat uit muzieknummers waarbij de titel van het nummer en de artiest op de bingokaart staat. Voor de derde ronde is de bingokaart voorzien van voetballogo’s. De superronde staat in het teken van de sponsoren.

Per ronde worden meerdere spellen gespeeld en kunnen ook meerdere prijzen worden gewonnen. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, kruis, volle kaart, etc.) wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Meer info: www.fean58.nl