Vanaf maandag snelle coronatest mogelijk in Harkema

HARKEMA In Harkema opent maandag TestOpCorona.com een nieuwe vestiging. Klanten worden op lichaamstemperatuur(IR-meter), antigenen (neusswab) en antilichamen (bloed) getest en weten binnen 20 minuten of ze drager zijn van het Coronavirus, of besmet zijn geweest.

Martijn Boshuis is initiatiefnemer. Harkema wordt zijn tweede teststation, na Twenthe. „We kozen voor Harkema omdat we daar een goede locatie hadden, en omdat in het Noorden nog geen commercieel teststation is”, illustreert hij de centrale ligging.

TestOpCorona.com maakt volgens Boshuis gebruik van hoogwaardige, Zwitserse Antigenen en Antilichamen testen. Deze testen worden o.a. door het toonaangevende Robert Koch instituut als meest betrouwbare gezien in Europa. Onder andere de Spaanse voetbal competentie en professionele tenniswereld maakt gebruik van deze testen.

Toezicht

‘De testfaciliteit staat onder toezicht van een big-geregistreerde arts en de testen worden uitgevoerd door getrainde professionals onder begeleiding van een verpleegkundige. Daarmee voldoet TestOpCorona.com tevens aan de door Inspectie van de Gezondheid & Jeugd en GGD-RIVM gestelde eisen.

Ondernemers die hun personeel willen snel willlen laten testen, particulieren of bijvoorbeeld scholieren kunnen allemaal terecht voor een directe test. Voor € 79,= weet je binnen 20 minuten of je het hebt en of je je vrijheid terug krijgt. Voor ondernemers zijn er speciale pakketten en een ondernemers portal ingericht’, meldt TestOpCorona.com. Op de gelijknamige site is het mogelijk een afspraak te maken.