Joop van der Tuin erelid VV Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN Joop van der Tuin is benoemd tot erelid van VV Surhuisterveen. Dit vond plaats tijdens de algemene ledenvergadering van de Feanster voetbalvereniging, die door de coronamaatregelen in aangepaste vorm over meerdere avonden werd gehouden.

Joop van der Tuin maakte 20 jaar deel uit van het bestuur van VV Surhuisterveen. De eerste jaren vervulde hij de functie van wedstrijdsecretaris jeugd, daarna liefst 16 jaar de functie van wedstrijdsecretaris senioren.

Veelzijdig

Naast jarenlang als keeper bij VV Surhuisterveen actief te zijn geweest is Joop in al die jaren actief geweest als scheidsrechter, grensrechter en is hij na zijn pensionering een vaste waarde voor de onderhoudsploeg geweest. Op de zaterdagen bij de wedstrijden van de jeugd van VV Surhuisterveen, spelend onder de Feanstars, coördineert Joop al jarenlang o.a. de indelingen, ontvangt de scheidsrechters en neemt indien nodig zelf de fluit ter hand.

Joop stopt met bestuurswerk, maar de vereniging kan van andere diensten nog volop gebruik blijven maken. Joop was aangenaam verrast toen hij tijdens de vergadering in het zonnetje werd gezet door voorzitter Henk Veenstra.