Prijsuitreiking online bingo Friese Boys

KOLLUMERZWAAG - Zaterdagavond 9 jan werd de online bingo gespeeld bij Friese Boys. Dinsdagavond kon men de prijzen afhalen bij de kantine van Friese Boys.

Melissa Nimwegen won de eerste prijs: 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo Kollum. De tweede prijs was voor Charles Scheveers. Hij won een shirt van Klaas Huntelaar, aangeboden door Allert Pol Fysiotherapie. Een waardebon van 100 euro, te besteden bij Pittshop Tenten van der Beek, ging naar Wesley Feenstra. De vierde prijs was voor Erik Visser, een APK-keuring bij Bosma auto’s.

De eerste ronde van de bingo ging niet vlekkeloos, dit was te wijten aan een internetkabel. Technicus Heinze Luimstra loste dit probleem op. Vanaf ronde 2 ging het een stuk sneller en beter. Voor de bingocommissie van Friese Boys was het de eerste keer dat ze een online bingo organiseerden. ,,Al met al zijn wij zeer tevreden en dit blijkt ook uit de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen. Er zijn zaken die beter of anders kunnen en daar zullen wij in de toekomst dan ook naar kijken. Wij gaan dit zeker herhalen”, aldus Jan Kempenaar van de organisatie.

In totaal deden er 272 personen mee en met het sponsorgeld er bij levert dit ruim 4000,- euro op. De opbrengst is een behoorlijke steen die zal bijdragen aan de toekomst plannen bij Friese Boys.