Gratis scan met warmtecamera voor inwoners Dokkum

DOKKUM - Inwoners van Dokkum kunnen de komende tijd gratis gebruik maken van de warmtecamera-actie van de stichting Elkenien Grien. Voor alle inwoners houdt Elkenien Grien de komende weken een warmtecamera-actie. Inwoners van Dokkum kunnen zo een serie warmtefoto's van hun huis laten maken om zo eventuele warmtelekken op te sporen. Er volgen aansluitend ook nog enkele vrijblijvende informatieavonden om de warmtefoto’s nader toe te lichten.

Om vrijblijvend en gratis deel te kunnen nemen aan de actie is het wel nodig om u op te geven. Dat kan door het contactformulier op www.elkeniengrien.nl in te vullen en te voorzien van uw naam, adres en mailadres en onder vermelding van: "opgave warmtecamera-actie" of door een mail te sturen met deze gegevens naar: info@elkeniengrien.nl. Een vrijwilliger van Elkenien Grien komt dan in de komende weken langs om foto’s met de warmtecamera te nemen en u krijgt uitleg van wat er op de foto’s te zien is.

Voor energieadviezen per mail of telefonisch is Elkenien Grien bereikbaar: info@elkeniengrien.nl of bel 06 10 45 60 49 of gebruik het contact-formulier op deze website.