Volop vernieuwing bij kunststofproducent Jansma Burdaard

Burdaard - Bij kunststofproducent Jansma Burdaard is een nieuw profiel in gebruik genomen dat dient als basis voor de kozijnen. Hiervoor is geïnvesteerd in volledig gedigitaliseerde machines.

Nieuw in het leveringsprogramma zijn kunststof kozijnen met binnenkleur. Ook is de showroom gemoderniseerd en is recent een geheel vernieuwde website in gebruik genomen.

Jansma Burdaard is sinds 1987 een begrip op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. Het Friese familiebedrijf dat alle kozijnen en dakkapellen zelf produceert, is uitgegroeid tot een modern bedrijf met meer dan 45 medewerkers. In de loop der tijd zijn de technische mogelijkheden enorm uitgebreid en kunnen de kunststof producten geleverd worden voor elk type woning, in bijna elke stijl, vorm en kleur.

Recentelijk is een nieuw kunststof profiel in gebruik genomen. Hiervoor is geïnvesteerd in geavanceerde machines die volledig geautomatiseerd zijn.

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en hiermee voldoen alle kunststof producten aan de hoogste kwaliteitsnormen, ook op het gebied van isolatie en energiebesparing.

Jansma Burdaard kan de kunststof kozijnen nu in elke gewenste binnenkleur produceren. Meer staaltjes van innovatie zijn onder meer het Frisian Kozijn met rechte hoekverbindingen, de authentieke Nostalgia onderdorpel en de Screenline zonwering tussen dubbelglas.

Er is een geheel vernieuwde website gelanceerd met uitgebreide informatie. Een afspraak is eenvoudig te maken via www.jansmaburdaard.nl of de infolijn: 0519-332553.

De pas vernieuwde showroom is weer helemaal up-to-date, maar gedurende de lockdown tijdelijk gesloten. Uiteraard is een afspraak aan huis conform de RIVM richtlijnen prima mogelijk.