Thuis uit eten | Verlangen naar zwoele zomeravond met zinnelijke sorbet

In aanloop naar de Fryske Boekewike verleidde het restaurant De Herberg van Smallingerland in filmpjes op Facebook fijnproevers om in de week van 6 tot en met 14 maart het door chef-kok Kees Meinderts samengestelde Frysk Boekenweekmenu te bestellen. De gerechten zijn geïnspireerd op de boeken van Hilda Talsma, die dit jaar het Kadoboek <i>Lockdownleafde </i>schreef. Samen met kok Meinderts promoot ze zowel de Friese boeken als het viergangen-menu in filmpjes op internet.

PREMIUM

DIT IS EEN PREMIUM-ARTIKEL

Log hieronder in om verder te lezen.

  inloggen op mijn account
Inloggen
wachtwoord vergeten

Nog geen abonnee? Probeer een digitaal abonnement:

  • Onbeperkt toegang tot alle PREMIUM-artikelen
  • Digitale versie van de krant
  • Regelmatig lezersaanbiedingen en winacties
  • Stopt automatisch na 6 weken
Nu proberen Meer abonnementen

Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Activeer hier uw account om direct toegang te krijgen tot al het nieuws.