Potgrond en planten in drive-thru bij dorpshuis De Nije Warf

Wâlterswâld - Door de coronaperikelen is er momenteel nog weinig mogelijk in De Nije Warf, het dorpshuis van Driezum-Wâlterswâld. Om toch wat inkomsten te genereren houden Grand Café De Nije Warf van donderdag tot en met zaterdag in samenwerking met Ludema bestratingen een potgrond drive-thru.

Niet alleen potgrond is verkrijgbaar maar ook meer dan zeventien soorten staande-, hang-, en Oostenrijkse geraniums en tientallen verschillende soorten perkgoed. Daarnaast is er koffie-to-go verkrijgbaar bij het pachtersechtpaar Durk en Sita dat vlak voor de horecasluiting aantrad in Grand Café De Nije Warf.

De drive-thru is donderdag 6 mei van 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag 7 mei van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag 8 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Op het parkeerterrein van De Nije Warf aan de Foarwei 31C in Wâlterswâld staat alles uitgestald. Belangstellenden rijden met de auto het parkeerterrein op waar een persoonlijke verkoopbegeleider iedereen helpt met het uitkiezen en inladen. Men mag zelf de auto niet uit in verband met de coronamaatregelen.