Bordesconcert trio Ivan Penkov op Fogelsangh State

Veenklooster Langzaamaan worden de coronamaatregelen versoepeld, maar er zijn nog steeds beperkingen. Daarom biedt de Kunstkring Hardegarijp zaterdag 31 juli net als vorig jaar weer een bordesconcert aan op Fogelsangh State in Veenklooster: klassieke muziek in een sfeervolle ambiance van deze prachtige State.

De musici staan in ieder geval te popelen om weer te kunnen optreden en muziekliefhebbers staan te popelen om concerten te bezoeken. Deze keer treedt een trio op met een goede bekende van de Kunstkring Hardegarijp, namelijk Ivan Penkov.

Hij presenteerde in 2019 nog een pianorecital voor de Kunstkring Hardegarijp. Deze keer vormt hij samen Stella Zake op viool en Giorgos Kotsiolis op cello een trio. Ivan Penkov bespeelt de piano. Zij spelen werken van L. van Beethoven, R. Schumann en M. Glinka.

Bij slecht weer is een binnenlocatie beschikbaar, waar het concert kan plaatsvinden met in achtneming van alle coronaregels. Dus het concert gaat sowieso door.

Het concert begint om 20.00 uur en vindt plaats aan de voorzijde van Fogelsangh State aan de Kleasterwei 3. Reserveren kan via de website www.kunstkringhardegarijp.nl of telefonisch 06 – 531 592 86.