Standhouders gevraagd voor kerstmarkt in De Trije Doarpen

KOLLUMERZWAAG - Op donderdag 13 december is er de jaarlijkse kerstmarkt in De Trije Doarpen te Kollumerzwaag. Standhouders die op deze kerstmarkt willen zitten kunnen zich via de mail nog opgeven bij: info@detrijedoarpen.com . Meer informatie is daar ook te verkrijgen. Vanaf 16.00 uur staat het dorpshuis weer vol met gezellige kraampjes met kerstartikelen en vele andere leuke dingen.

Op donderdag 13 december is er de jaarlijkse kerstmarkt in De Trije Doarpen te Kollumerzwaag. Standhouders die op deze kerstmarkt willen zitten kunnen zich via de mail nog opgeven bij: info@detrijedoarpen.com . Meer informatie is daar ook te verkrijgen. Vanaf 16.00 uur staat het dorpshuis weer vol met gezellige kraampjes met kerstartikelen en vele andere leuke dingen.

Terwijl je rondkijkt op de kerstmarkt zijn er voor de kinderen vele activiteiten in de achterste zaal. Buiten is er weer het Fries Kampioenschap Kerstboomhangen. Wie hangt er dit jaar weer minuten in de boom?

Verder kun je genieten van een bakje koffie met warme apfelstrudel, broodje hamburger of snert met roggebrood en spek of je even opwarmen terwijl je zit aan de vernieuwde bar.