Bingoavond van Volleybalvereniging Veenwouden

FEANWALDEN - Sinds dit jaar heeft de volleybalverenging Veenwouden een activiteitencommissie. Het doel van de commissie is om het clubverband te vergroten. Omdat bingo erg populair is op dit moment was de keuze snel gemaakt voor een leuke eerste activiteit. Er werd begonnen met de jeugd met een Fristi-bingo. De jeugd mocht ook nog een vriendje of vriendinnetje meenemen. Uiteindelijk hebben vijf jeugdleden zich opgegeven en was er 1 introduce. Het fijne van het kleine groepje was dat iedereen met een prijs naar huis is gegaan.

Na de Fristi-bingo ging de bingo voor de andere leden van start. Er waren drie verschillende rondes met elk drie prijzen. De eerste ronde was uitstraling. Twee van de drie prijzen waren gesponsord. Zo kreeg de organisatie van kapsalon Haircraft een gratis kappersbeurt en een flesje shampoo. Dijkstra Modehuis stelde een waardebon beschikbaar. Bij de tweede ronde was het thema eten. Slagerij Drost stelde een vleespakket beschikbaar. Het laatste thema was uitjes en daarbij was één van de uitjes dauwsuppen. Deze bon kreeg de organisatie van Dûke Lûk.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste activiteit, de bingoavond. Zij hopen nog meer leuke en mooie activiteiten te kunnen organiseren. De organisatie houdt tevens een volleybalmarathon welke in december plaats zal vinden. Deze volleybalmarathon is voor iedereen. Opgeven kan nog steeds via https://www.facebook.com/Volleybalmarathon2018/.