Jubilaris bij Passepartout in Kollum

kollum Het was vrijdag feest bij Passepartout in Kollum. Op die dag was het namelijk precies 25 jaar geleden dat Anneke Hoekstra-Nauta in 1993 begon met haar werk als verkoopster van kleding, ondergoed en nachtkleding bij Passepartout.

Haar collega’s hadden de winkel versierd met vlaggetjes en ballonnen. Uiteraard werd ze ’s morgens vroeg al ruim van tevoren opgewacht door alle andere medewerkers, die haar feliciteerden met dit toch wel heugelijke feit.

Anneke is in al die jaren uitgegroeid tot een zeer bekend gezicht bij Passepartout. Veel klanten bij Passepartout vragen zelfs regelmatig of ze speciaal kunnen worden geholpen door haar. In die jaren is een speciale band ontstaan tussen Anneke en veel van haar klanten.

Voordat Anneke begon bij Passepartout had ze al ruime ervaring opgedaan bij verschillende kleding- en schoenwinkels in Leeuwarden en Buitenpost. Ze vertelde dat ze haar werk nog steeds erg leuk vindt. Vooral het contact met de vele klanten iedere dag, geeft haar veel voldoening.

Na het in ontvangst nemen van de felicitaties en bloemen ging ze dan ook gelijk weer aan de slag met de eerste klanten die al weer op haar stonden te wachten.