Genomineerden Ondernemersprijs Achtkarspelen in categorie middenbedrijf bekend

Surhuisterveen - De genomineerden voor de jaarlijkse Ondernemersprijs Achtkarspelen (OP8K) zijn bekend. Uit het grote aantal voordrachten van de ondernemersverenigingen in de gemeente Achtkarspelen heeft de jury drie genomineerden voor de categorie kleinbedrijf en drie genomineerden voor de categorie middenbedrijf geselecteerd. Dit zijn de genomineerden voor de categorie middenbedrijf.

BM-Parts

BM-Parts, de grootste webshop ter wereld van Audi- en VW-onderdelen, zit zonder dat velen het weten met vier panden ‘gewoon’ in Surhuisterveen. BM-Parts biedt op elk moment van de dag meer dan 93.000 onderdelen aan, die stuk voor stuk zijn gefotografeerd. Wat hier gebeurt is geen hogere wetenschap, maar wel zeer effectief: fabrieks- en/of testauto’s die niet langer op de weg (mogen) rijden worden ingekocht en gedemonteerd naar losse onderdelen. Deze onderdelen worden vervolgens via internet verkocht voor een prijs die vele malen meer oplevert dan het verkopen van de oorspronkelijke auto. Kortom: modern toegepaste en uitgevoerde handelsgeest.

TEC Metalworks

Heb je het over dynamisch en innovatief dan heb je het over TEC Metalworks uit Surhuisterveen. In hoofdzaak heeft TEC Metalworks zich gespecialiseerd in allerlei rvs-constructies, custom made parts en one-off’s voor handling en transport, bereikbaarheid en afscherming van producten of productielijnen. Zij doen dit voor diverse branches en grote bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie en de chemie en farmaceutische industrie. Een flexibele organisatie met veel kennis, kunde en korte communicatielijnen die juist door deze kwalificaties terecht wordt ingeschakeld door toonaangevende opdrachtgevers.

TIKO Kinderopvang

TIKO Kinderopvang is natuurlijk welbekend met al haar vestigingen door Achtkarspelen. Een kinderopvangorganisatie is pas goed als kinderen er graag naar toe gaan en medewerkers er met plezier werken. TIKO biedt daarom een warme, veilige en stimulerende omgeving. Het krijgen van zelfvertrouwen en het leren respecteren van zichzelf en anderen, zijn haar belangrijkste doelen. Door haar meer dan 25 jaar opgebouwde ervaring is TIKO als geen ander in staat aan deze doelen te werken voor onze kinderen.

De genomineerden gaan voor de editie 2018 de strijd aan om te bewijzen dat zij dé onderneming zijn die aanspraak maakt op deze eervolle prijs binnen hun categorie. De jury bepaalt namelijk naar aanleiding van bedrijfsbezoeken bij de genomineerden welke onderneming de prijs in zijn of haar categorie het meest verdient.

De uitreiking van de OP8K vindt plaats op 16 oktober 2018 op een inspirerende locatie, namelijk bij de vorige winnaar van de ondernemersprijs: B&G Foodfactory in Surhuisterveen. Tijdens deze feestelijke avond worden alle zes genomineerden in het zonnetje gezet en is er speciale aandacht voor een zeer goed werkende samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven binnen onze gemeente (best practise). Uiteraard worden op deze avond de winnaars van de juryprijs per categorie bekend gemaakt en uitgebreid gehuldigd. Nieuw is dat er met behulp van de stemmen van het aanwezige publiek ook wordt bepaald welke van de zes genomineerden de publieksprijs OP8K 2018 wint. Meer informatie over de OP8K kunt u vinden via https://www.abc-achtkarspelen.nl/ondernemersprijs-achtkarspelen. De uitnodiging en het volledige programma van deze avond wordt op zeer korte termijn gecommuniceerd.