Eskesstraat in beweging

KOLLUM - Van maandag 8 oktober tot en met vrijdag 12 oktober worden alle cliënten van de Eskesstraat 22 in Kollum, lopend naar hun werk gebracht door vrijwilligers, familie en personeel. Doel is, dat mensen bewust worden gemaakt van het feit dat het voor cliënten fijn is om lopend naar dagbesteding te gaan. Op deze manier hebben de cliënten een leuke activiteit, komen ze in de gezonde buitenlucht en wordt hun wereldje weer een beetje groter. Nu worden de cliënten elke dag met de taxi naar hun werk vervoerd.

De Eskesstraat 22 bestaat uit twee woongroepen voor mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking. Ze zijn veelal afhankelijk van anderen, rolstoelgebonden en kunnen niet zelfstandig naar buiten. Het zou toch fantastisch zijn als ze elke dag lopend naar het werk gebracht kunnen worden!? Door hier een week extra aandacht aan te besteden willen we zoveel mogelijk mensen bereiken die wel iets voor of met onze cliënten willen doen, maar niet goed weten wat. Dit is een mooie afgebakende activiteit waar de cliënten veel plezier aan beleven.

Lijkt het je ook leuk om eens een cliënt naar het werk te brengen of zou je hier graag meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Mail: eskesstraat22@talant.nl of tel: 0511-457200.