Feestelijke opening Ontmoeting Kollum

kollum - Donderdagmiddag was de officiële opening van de ‘De Ontmoeting’ van Raderwerk Kollum aan de Voorstraat 122.

Het openingswoord werd verricht door Joanna Ripping projectleider Radderwerk Kollum. De Ontmoeting is de plek waar men ek tijdens de openingstijden van de kringloopwinkel van harte welkom is om andere mensen te ontmoeten. Er is een nieuwe keuken, van waaruit de mensen van Raderwerk Kollum koffie-/theeschenken met wat lekkers. Tijdens de feestelijke opening was er een proeverij voor iedereen.

Vanaf het moment van de officiële opening zullen er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd worden. Zo kun je voor maar 2,50 iedere woensdag om 12.00 uur een warme maaltijd komen nuttigen. Om de twee weken is er op donderdag een leuke activiteit tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot slot is er iedere laatste vrijdag van de maand VIP-avond. Een avond met een leuke thema. De prijzen van de activiteiten worden zo laag mogelijk gehouden, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Bellen voor informatie ia 0511-700204 of kijk op www.facebook.com/raderwerkkollum.

De ontmoeting wordt vormgegeven door de deelnemers van Raderwerk en de werkgroep Raderwerk Kollum & Buitenpost, gemeente NoordOost Friesland, Stichting AanZet, Vluchtelingenwerk, Talant en Timpaan Welzijn.

Foto’s Sake Beerstra