Burgemeester opent vernieuwd pand uitzendbureau Abiant

Feanwâlden - Het vernieuwde pand van uitzendorganisatie Abiant in Feanwâlden is woensdag door burgemeester Agricola van de gemeente Dantumadiel heropend.

Grote uitzendbureaus zijn de laatste jaren bezig om het aantal vestigingen fors terug te brengen. Uitzendorganisatie Abiant is daarop een uitzondering. Abiant is één van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Noord-Nederland en opende ruim 3 jaar geleden een nieuwe vestiging in Feanwâlden.

Door de vele enthousiaste uitzendmedewerkers en opdrachtgevers die Abiant in Veenwouden wisten te vinden werd het kantoor al snel te klein. Onlangs werd het Abiant kantoor aan de Haadstrjitte in het centrum van Veenwouden dan ook compleet vernieuwd en behoorlijk uitgebreid.

Abiant heeft in de afgelopen jaren in de regio Veenwouden ruim 100 mensen bemiddeld naar vast werk. Burgemeester Agricola gaf tijdens zijn speech dan ook aan erg blij te zijn met een Abiant vestiging in zijn gemeente. ‘’Abiant heeft laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen betekenen voor het bedrijfsleven en werknemers in deze regio. En vooral de mensen op kantoor zijn daarbij een belangrijke succesfactor. Bij Abiant werken positief ingestelde mensen met humor en een gulle lach, kortom leuke mensen die deskundig zijn en een volwaardige gesprekspartner voor de opdrachtgevers’’.

Vestigingsleider Gerhard Noordhof is erg tevreden met de verbouwing van het kantoor. ‘’Als je binnenkomt dan valt meteen de open en gemoedelijke sfeer van het kantoor op. We willen dat werkzoekenden uit de omgeving zich dan ook direct welkom voelen als we ze helpen bij het zoeken van een nieuwe baan’’, aldus Noordhof.

Abiant heeft op dit moment elf vestigingen in Groningen, Drenthe en Friesland. Naast de vestiging in Veenwouden heeft Abiant in Friesland ook nog een vestiging in Joure en Surhuisterveen.