Tennis Toernooi in Westergeest

WESTERGEEST - Zaterdagmiddag werd er het jaarlijkse tennistoernooi gespeeld tussen leden van de tennisvereniging Tc Foestrum en Tc vereniging Kollum. Een toernooi dat al vele jaren gespeeld wordt. In de zomer wordt gespeeld op de accommodatie in Westergeest en in de winter periode gaan de heren dit toernooi spelen in de tennishal van Ulrum.

Onder prima omstandigheden werd er om 13.00 uur gestart met de eerste dubbelpartijen. Soms waren de wedstrijden heftig maar altijd sportief bij de fouten die wel eens gemaakt werden kreeg vaak de tennisbanen of de zon de schuld. Om 18.00 uur waren alle wedstrijden gespeeld en kon de balans worden op gemaakt, onder het genot van een heerlijke soep en natuurlijk een lekkere versnapering.

Dat beide teams in evenwicht waren bleek ook uit de uitslag 86 punten Tc kollum en 87 punten van Tc Foestrum. Na afloop bedankte Durk Bijlstra iedereen weer voor de gezellige en sportieve middag. De volgend ontmoeting tussen deze twee teams zal zijn op 24 november in de zaal in Ulrum.