Indoorspeelparadijs op Landal Esonstad is geopend

anjum - Vrijdag 14 september was de feestelijke, opening van het nieuwe Indoorspeelparadijs op Landal Esonstad.

De openingshandeling werd verricht door burgemeester Marga Waanders en kinderburgemeester Aukje Miedema van de Gemeente Dongeradeel. Aukje Miedema gleed van de Super Slide glijbaan af door het lint hier bij was het Indoorspeelparadijs officieel geopend. Natuurlijk heeft Bollo een handje geholpen.

Het vrijstaand indoorspeelparadijs heeft een grootte van ongeveer 900 m2 aan speelruimte. De voorziening bestaat uit verschillende zones waarin het ultieme water, nautiek en havengevoel goed naar voren komen. Door het doorvoeren van deze stijl past het indoorspeelparadijs perfect bij de Friese stijl van het park en haar omgeving. De poort, de verschillende accommodaties en de boten zijn als elementen aan het speelparadijs toegevoegd.

Voor de oudste kinderen een extra verdieping gecreëerd met een footpool pannaveld en een ronde tafeltennistafel waar zij met al hun vrienden een potje kunnen tafeltennissen. Hierna kunnen zij lekker chillen in de relaxhoek, even uitrusten, om daarna weer volop plezier te kunnen beleven.

Foto’s Sake Beerstra