Westereender Wetterspetterspektakel

de westereen - Donderdag 6 september wordt voor de eerste keer het Westereender Wetterspetterspektakel gehouden. Het evenement begint om 18.00 uur en speelt zich af bij en over de Passantenhaven aan de Lange Reed in De Westereen.

Bij het Wetterspetterspektakel leggen de deelnemers, hardlopend, een parcours af. Onderweg komen zij obstakels tegen waarbij de fysieke en mentale gesteldheid danig op de proef wordt gesteld.

Tijdens dit spektakel wordt gestreden in drie categorieën: 13 tot en met 16 jaar, 17 jaar en ouder en koppels, waarvan tenminste één persoon 17 jaar of ouder is. De deelnemers worden opgeroepen om verkleed te komen, de meest ludieke outfits in elke categorie worden beloond.

Het is nog, tot en met woensdag 5 september, mogelijk om je op te geven. Dit kan via wetterspetter@doarpsfeest.nl onder vermelding van je leeftijd en opgave individueel of per koppel.

Naast veel gezelligheid, zal er een hapje en drankje worden geschonken. DJ Winston Black zorgt de hele avond voor de muzikale opluistering.