Nieuw festival voor lanterfanters op Natuurlijk Kollumeroord

Kollumeroord - Op zaterdag 1 september vindt de allereerste editie van het Lanterfanter Festival plaats. Iedereen is welkom op het laid-back feestje op Natuurlijk Kollumeroord.

Natuurlijk Kollumeroord biedt al jaren ruimte aan schoolkampen, verenigingen en bedrijven. Ook geven steeds meer stellen elkaar het ja-woord op deze unieke plek. Dit jaar komt er een festival bij in de sfeer die de locatie ademt: onbezorgd en ontspannen.

“Het is heerlijk om hier te zijn”, vertrouwen Mariska Verwei en Jasmijn Backx ons toe. Jasmijn en Mariska lanterfanteren hier al vanaf het begin en nodigen nu anderen van harte uit om mee te doen. “Het is een te mooie plek om niet te delen”.

Het Lanterfanter Festival is bedoeld om nog heel even van de vakantie te genieten en de zomer te vieren. Tussen 12.00 en 22.00 uur kunnen lanterfanters terecht voor lekker eten en drinken, fijne muziek, gezellige activiteiten en vooral veel plekjes om te lanterfanteren. Er wordt aangeraden om zwemkleding, slippers en een picknickkleedje mee te nemen. Het Lanterfanter Festival is vrij toegankelijk en leuk voor bezoekers van alle leeftijden.