Boerendag in Wâlterswâld volop spektakel

Wâlterswâld - Al jaren staat de Boerendag bij veel mensen met rood gemarkeerd in de agenda. Ook dit jaar trakteerde de organisatie van de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld haar bezoekers op spectaculaire shows, gezellige activiteiten voor jong en oud en uiteraard een vrolijke muzikale noot.

Op een Boerendag mag de tractor uiteraard niet ontbreken. Elk jaar lokken de prachtige trekkers duizenden liefhebbers naar Wâlterswâld. Een unieke kans om de oldtimers in volle glorie te aanschouwen en te genieten van het gezellige geronk van de klassieke motoren..

De Boerendag staat bij groot en klein bekend als de gezelligste familiedag van het jaar. Een dag die bol staat van activiteiten voor mensen dier. Naast de jaarlijkse keuringen van koeien en geiten, was dit jaar kleindiervereniging PKV Frisia aanwezig met een heuse zomershow. Het publiek kon genieten van de mooiste konijnen, cavia’s, watervogels, hoenders en dwerghoenders. Daarnaast waren er diverse demonstraties waaronder een vrijheidsdressuur, schapen drijven, een roofvogelshow en oude ambachten. Ook voor paardenfans waren er volop spectaculaire demonstraties om van te genieten.

Foto’s Sake Beerstra