Ondernemers luiden samen de zomer in

SURHUISTERVEEN - Aankomende vrijdag 27 juli vanaf 16.00 uur organiseert Inspiratiehuis Surhuisterveen een netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de regio.

Organisator Lucia de Boer: ,,Ik zie dat vooral kleine zelfstandigen uit de regio elkaar nog te weinig opzoeken. Ik wil daarin graag de verbinder zijn. Ik denk dat wanneer ondernemers elkaar beter leren kennen er eerder samenwerkingen ontstaan. Dat is niet alleen goed voor de ondernemer in kwestie, daar wordt de hele regio beter van. Daarom stel ik mijn Inspiratiehuis voor deze netwerkbijeenkomst beschikbaar.”

Inmiddels hebben twintig deelnemers zich aangemeld voor deze bijeenkomst. Ondernemers uit Surhuisterveen en omgeving zijn van harte welkom om samen de zomer in te luiden, onder het genot van een hapje en een (alcoholvrij) drankje. Er wordt een eigen bijdrage van 5 euro gevraagd om de onkosten te dekken.

Ondernemers die willen deelnemen aan deze netwerkbijeenkomst kunnen zich aanmelden via info@luciadeboer.nl Het Inspiratiehuis is gehuisvest aan de Groningerstraat 37a.