Afscheidsmusical Koningin Julianaschool

KOLLUM - Donderdag 12 juli trad groep 8 van de Koningin Julianaschool op met een prachtige afscheidsmusical. ’s Morgens zat de Colle vol met kinderen van groep 1 t/m 7.

De musical, met de titel ´Help, we zijn het bruidspaar kwijt’, gaat over twee bakkersfamilies. Bakker Bol en Bakker Bokkepoot, vroeger waren het vrienden maar door een ruzie over een recept hebben ze al 20 jaar geen goed woord voor elkaar over. Dan komt er een huwelijksceremonie in het gemeentehuis, de dochter van Bokkepoot trouwt met de zoon van Bol. Ineens is het bruidspaar spoorloos verdwenen en breekt in Heibel aan de Vecht de paniek uit

Het werd een voorstelling waar de kinderen enorm van hebben genoten. Daarna hadden de ouders een heerlijke lunch voor de kinderen van groep 8 klaargemaakt. ’s Avonds werd er nogmaals opgetreden en nu was het de beurt aan ouders, grootouders, broers en zussen en overige belangstellenden. Wederom werd het een spetterend optreden. Mede door de geweldige inzet van leerkrachten, ouders en natuurlijk de kinderen van groep 8 kunnen we terug zien op een prachtige musical.