Tineke Vogels 40 jaar in het onderwijs

feanwâlden - Directeur Tineke Vogels van OBS dr Theun de Vriesskoalle in Feanwâlden heeft woensdag haar 40-jarig jubileum gevierd.

Juf Tineke, zoals de leerlingen haar nog altijd noemen, is meer dan 30 jaar leerkracht en Interne Begeleider geweest in Dokkum. De laatste jaren is zij directeur van de OBS in Feanwâlden. Dit bijzondere jubileum heeft juf Tineke met de hele school gevierd. Zij werd opgewacht op het plein. Er stond een grote 'troon' voor haar klaar. De kinderen hebben haar uit volle borst lieve, grappige en ontroerende liedjes toegezongen.

Daarna verplaatste het feest zich naar recreatieboerderij De Omleiding. Alle leerlingen konden zich uitleven met spelletjes, klimmen op de klimwand, hutten bouwen, broodjes bakken, springen op het springkussen, kanovaren en vlotten bouwen en nog veel meer. Ook hebben de kinderen zelf een feestelijke lunch klaargemaakt. De zelfgemaakte pizza's, wraps en soep vielen in de smaak.

Het stralende weer, de leuke activiteiten en de gezellige sfeer maakten het tot een onvergetelijk feest voor zowel juf Tineke als alle leerlingen.