Loting Allart Pol 5 tegen 5-toernooi bekend

Gerkesklooster - De voorbereidingen van het Allert Pol 5 tegen 5 Toernooi zijn in volle gang. Inmiddels is de loting verricht en weten de teams uit de regio tegen wie ze het moeten opnemen in de voorronden.

Deze wedstrijden worden op maandag 18 en dinsdag 19 juni gespeeld op sportpark ’t Kleaster in Gerkesklooster-Stoobos. De winnaars stromen door naar de finaleavond op donderdag 21 juni.

In totaal doen twintig teams mee aan het traditionele en spannende toernooi. Op de eerste avond treden ON, Harkemase Boys, Kollum, ASC en gastheer GSVV aan in poule A. In poule B spelen dezelfde avond Grootegast, Zwaagwesteinde, Harkema Opeinde, ’t Fean ’58 en De Lauwers.  

Dinsdagavond maken Buitenpost, Leovardia, Grijpskerk, Friese Boys en SC Kootstertille het onderling uit in poule C. Broekster Boys, Surhuisterveen, VIOD, Twijzel en Opende beslissen dezelfde avond wie er uit poule D doorstroomt naar de finale.

De eerste elftallen van deze verenigingen spelen op een compact veld met daaromheen  ballenjongens. Zo zit er volop tempo in de wedstrijden. Dit zorgt dan weer voor veel actie en doelpunten. De organisatie ligt in handen van GSVV uit Gerkesklooster. 

Hoofdsponsor is Allert Pol Fysiotherapie uit Buitenpost & Leeuwarden. Deze stelt een aantal prijzen beschikbaar voor de winnaars.

Op de website van hoofdsponsor Allert Pol Fysiotherapie kunt u de poule-indeling en het programma van alle drie speelavonden nalezen. Kijk voor meer informatie over het Allert Pol 5x5 Toernooi 2018  op www.allertpol.nl of op www.gsvv.nl.