Trainer Anton van Zwol en leider Herman Annema nemen afscheid bij VIOD1

DRIEZUM - Na afloop van de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen werd er afscheid genomen van Trainer Anton van Zwol en Leider Herman Annema.

Anton van Zwol vertrekt na een dienstverband van driie jaar naar zijn jeugdliefde SC Veenwouden. Onder van Zwol promoveerde VIOD naar de derde klasse maar degradeerde ook weer naar de vierde klasse. Misschien dat van Zwol VIOD in zijn laatste seizoen nog weer terug kan brengen naar de derde klasse want na de overwinning op Veenhuizen rest VIOD nog nacompetitie waar promotie kan worden afgedwongen.

Leider Herman Annema was nadat een knieblessure een einde maakte aan zijn actieve carriere maar liefst negen jaar aan VIOD 1 verbonden als leider. Annema maakte als bevlogen leider diverse promotie en degradaties mee en hoopt nu dus nog 1 keer met promotie te mogen afsluiten.

Beide heren werden uitvoerig bedankt door aanvoerder Roelof van der Veen en bestuurslid Albert Boersma, uiteraard waren er voor beiden een goed bos bloemen. De club bedankt Anton en Herman van harte voor alles wat zij voor de club gedaan hebben en wensen hen veel succes bij hun toekomst in het voetbal.