Survival voor jeugd in Veenklooster tijdens Pinksterweekend

Veenklooster - Vrijdag 18 mei om half zeven trapt Pinksterfeest Veenklooster af met een spectaculaire survival, voor de jeugd in de leeftijd van 10 tot en 16 jaar. De survivaltocht begint bij de locatie op het evenemententerrein aan de Keningswei 1 in Veenklooster.

Na het eten van soep en broodjes en het luisteren naar de boeiende boodschap van spreker Jelmer Bijlstra, gaan de deelnemers los met de survival. Rondom het thema Hoop doet Leven zijn een vijftal hindernissen en uitdagingen voorbereid. Van klimmen over een muur tot afdalen in een put en misschien zelfs lopen op het water. 

Als afsluiting van de avontuurlijke avond kan iedereen nog even gezellig kletsen bij de barbecue en genieten van muziek. Graag vóór woensdag 15 mei aanmelden via pinksterfeest.com.

Fun op maandag

Pinkstermaandag is er ook een programma voor jeugd. Zo wordt er voor het eerst om 10:30 een Your Choice meeting gehouden. Samen met andere tieners actief en creatief met geloof bezig zijn en natuurlijk na afloop food en drinks. Vanaf 12:00 zijn er optredens van de Salvation Dance Centre, Jildou Bakker en een DJ. Ook zijn er verschillende workshops waar je aan mee kunt doen zoals dans, graffiti en handlettering. Na de Royal Meeting (ontmoeting, aanbidding en toerusting onder leiding van Gerlof en Margreet Wiersma), sluit hiphopgroep Damascus het Pinksterfeest af. 

FUNklooster is een aantal jaar geleden geïntroduceerd als onderdeel van het Pinksterfeest Veenklooster speciaal om jeugd aan te spreken.

Bezoek de website www.pinksterfeest.com voor een volledig programmaoverzicht.